ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Μ.Ε.Α.

 

Παρουσίαση ειδικών κατασκευών για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες....

Τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Στην εταιρία μας φροντίζουμε όλες οι κατασκευές συστημάτων οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς να είναι φιλικές προς ΑΜΕΑ και εναρμονισμένες με τους κανονισμούς για την διευκόλυνση της διακίνησής τους.
Όλα τα συστήματα μεταφοράς - μετακίνησης που εγκαθιστούμε είναι εναρμονισμένα με τους κανονισμούς για τη διευκόλυνση της διακίνησης τους.

 

Προτεινόμενες λύσεις:

 

 

1) Σύστημα ανύψωσης για αμαξίδιο
Ειδικό σύστημα ανύψωσης σε μορφή πλατφόρμας όπου μπορεί να τοποθετηθεί αμαξίδιο.
Ο ανεκλυστήρας σκάλας για Α.Μ.Ε.Α με πλατφόρμα σχεδιάστηκε ώστε να επιτρέπει στους χρήστες αμαξιδίων να μπορούν αυτόματα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίσουν οποιονδήποτε χώρο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή.
Μπορούν να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να στερεωθούν τόσο στον τοίχο όσο και με στήριγματα στο έδαφος ενώ αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους.

Περισσότερες Πληροφορίες...

 

 

 

 

2) Σύστημα ανύψωσης καθίσματος
Οι Ανελκυστήρες σκάλας για Α.Μ.Ε.Α τύπου καρέκλας, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάβαση των σκαλοπατιών.
Τα συστήματα αυτά μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε κλιμακοστάσιο, τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά για το χώρο για τον οποίο προορίζονται. Τοποθετούνται σε κατοικίες με ευθεία σκάλα ή όπου είναι απαραίτητη η κυκλική διαδρομή, και η εγκατάσταση ανεκλυστήρα είναι αδύνατη. Τα συστήματα ανύψωσης με κάθισμα διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη και την ιδιαιτερότητα κάθε κατοικίας.

Περισσότερες Πληροφορίες...

 

 

 

3) Σύστημα κατακόρυφης ανύψωσης
Το Σύστημα Κατακόρυφης Ανύψωσης είναι ένα υδραυλικό σύστημα κατακόρυφης ανύψωσης το οποίο εξυπηρετεί άτομα με κινητικά προβλήματα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε κτίριο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή.
Πρόκειται για την οικονομικότερη λύση κατακόρυφης μεταφοράς ΑΜΕΑ για κάλυψη υψομετρικής διαφοράς μέχρι 7m και ωφέλιμου φορτίου έως 300 Kg.
Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
Είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την οδηγία μηχανών της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2006/42/ΕΚ και διαθέτει όλα τα απαιτούμενα από την νομοθεσία ασφαλιστικά.

Περισσότερες Πληροφορίες...

 

 

Ιδανικοί για την μεταφορα:
Προσώπων
Ιδανικοί για κτίρια:
Παντός τύπου κτίρια, Εσωτερικού & εξωτερικού Χώρου

 

 
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 212, ΡΟΔΟΣ
ΤΗΛ: 2241082841 - ΚΙΝ: 6936636936
Email: info@zlift.gr
ΑΤΤΙΚΗ
ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 16, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΤΗΛ: 2106049314 - ΚΙΝ: 6944477877
Email: info@zlift.gr
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 36 - ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛ: 2641044798 - ΚΙΝ: 6945888999
Email: info@zlift.gr
 

Πνευματικά δικαιώματα ZLIFT © 2014. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.