ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και η άρτια οργάνωση μας επιτρέπουν να αναλάβουμε την εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα, ανυψωτικού μηχανήματος, αυτόματης πόρτας ή γκαραζόπορτας. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις ασφαλείας και ανταποκρίνεται στις οδηγίες του ΕΛΟΤ σχετικά με τα νέα νομοθετικά μέτρα (τα προϊόντα ασφαλείας διαθέτουν όλα (CE) και είναι κατασκευασμένα από βιομηχανίες πιστοποιημένες κατά ISO), ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια του κάθε προϊόντος που παραδίδουμε.
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Η σημασία της συντήρησης για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα είναι βαρύνουσα και γι' αυτό επιβάλλεται και από το νόμο. Η εταιρία μας βρίσκεται κοντά σας και μετά την εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα για την τακτική συντήρηση του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η οργάνωση του τμήματος συντήρησης είναι η εγγύηση για την μακρόχρονη, απροβλημάτιστη λειτουργία του ανελκυστήρα και την ασφάλειά σας. Η χρήση ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων για την καταγραφή του προγράμματος συντήρησης, βλαβών, επισκευών και γενικά πλήρους ιστορικού για κάθε ανελκυστήρα αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών συντήρησης που παρέχουμε.
 

ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ:

Στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός του ανελκυστήρα, μέσω της προσθήκης ή αντικατάστασης των εξαρτημάτων που απαιτούνται, χωρίς άσκοπες παρεμβάσεις ή περιττές αντικαταστάσεις σε εξαρτήματα που επιβαρύνουν το συνολικό κόστος ανακαίνισης. Με τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα μας, φροντίζουμε όχι μόνο για την κάλυψη των ελαχίστων απαιτήσεων που ορίζονται από νόμο, αλλά προσφέρουμε πρωτοποριακές και εξιδικευμένες λύσεις ανακαίνισης, που προσαρμόζονται στις διαφορετικές απαιτήσεις και χαρακτηρίζονται από υψηλό και σύγχρονο επίπεδο τεχνολογίας. Οι λύσεις της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν εγγυημένη ασφάλεια, μέγιστη ανανέωση της διάρκειας ζωής του προϊόντος, βέλτιστη λειτουργικότητα και άψογη αισθητική!
 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ:

Όπως κάθε μηχάνημα, έτσι και οι ανελκυστήρες, με την πάροδο του χρόνου είναι φυσιολογικό να υποστούν ζημιές που χρειάζονται επισκευές για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε πρώτα τη βλάβη και αφού την κοστολογήσουμε είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για τις περαιτέρω ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου να επισκευαστεί το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας, στη τεχνική υποστήριξη των υπό συντήρηση προϊόντων μας, είναι στη διάθεση των πελατών μας 365 μέρες το χρόνο σε 24ωρη βάση.
 

ΜΕΛΕΤΕΣ:

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη και τον σχεδιασμό οποιουδήποτε ανελκυστήρα, αυτόματης πόρτας ή γκαραζόπορτας σε παντός τύπου κτίρια (πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, νεόδμητα κτίρια, επαγγελματικούς - βιομηχανικούς χώρους). Παρέχουμε σχεδιαστικές λύσεις και πρωτοποριακές εφαρμογές για την ανάπτυξη και υλοποίηση δημιουργικών ιδεών. Όλες οι μελέτες εγκατάστασης συσχετίζονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εκάστοτε πελατών, με τον πιο επαγγελματικό και λειτουργικό τρόπο. Η σχεδιαστική ευελιξία των προμηθευτών μας και η ποικιλία μηχανισμών, υλικών και αξεσουάρ, μας δίνουν τη δυνατότητα υλοποίησης ανταγωνιστικών εφαρμογών για κάθε χώρο και προϋπολογισμό.
 

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 212, ΡΟΔΟΣ
ΤΗΛ: 2241082841 - ΚΙΝ: 6936636936
Email: info@zlift.gr
ΑΤΤΙΚΗ
ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 16, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΤΗΛ: 2106049314 - ΚΙΝ: 6944477877
Email: info@zlift.gr
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 36 - ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛ: 2641044798 - ΚΙΝ: 6945888999
Email: info@zlift.gr
 

Πνευματικά δικαιώματα ZLIFT © 2014. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.